Усім привіт. Я вже понад рік без нормального відпочинку на передовій, зараз з'явилася можливість піти в щорічну основну відпустку. Подав рапорт, але командир відмовляє, посилаючись на брак людей у підрозділі й нові ліміти 2026 року. Сам я через службу їздити по вищих інстанціях та кабінетах не можу, часу обмаль. Підкажіть, чи законно це і як правильно оскаржити відмову дистанційно? Хто стикався, які є реальні варіанти вирішити питання онлайн?
Друже, вітаю. Мав точнісінько такий клопіт кілька місяців тому, коли намагався вирватися додому до сім'ї. Командування просто блокувало рапорт без пояснень. Мені дуже допоміг розбір на сайті kaminska, де чітко розписано, як за законом має надаватися відпустка військовослужбовців цього року і що робити в разі відмови. Я звернувся до їхніх юристів онлайн, вони оперативно підготували правильний алгоритм дій та допомогли скласти офіційне звернення. Питання вирішилося, раджу написати їм.
Тайны, загадки и головоломки, составляющие нашего существования.
Красота, гармония и плавность – жизненная сила Мира. Стремиться к
совершенству и по пути не свернуть с нужной дороги – мечта каждого. А о
чем мечтаешь ты? Открой свои возможности вместе с форумом Сумерки. Игра
над чувствами.
Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Цветовая схема
Мы ищем таланты
Наш сайт расширил свои границы, вобрав в себя все мистической и сверхинтересное. И мы ищем талантливых и активных пользователей, полных энтузиазма и свежих идей. К сотрудничеству приглашаются авторы произведений как на мистическую тематику, так и собственных творений, мастера фотошопа, креативщики. Свои идеи и пожеланий можно высказать в теме Зеленый Свет
События
Поиск по сайту
Мы в контакте
Календарь
Мини-чат
Поделиться ссылкой
Партнеры и Друзья
Наш опрос
Кого бы вы выбрали на роль Эдварда (версия 2 - Хардвик)